• KONTAKT

rikke kruså Massage

jeg er super feminin,primadona eksotisk velplejet og velduftende pige med et yndigt ansigt En ægte slank feminin timeglasfigur. E-skåls bryster, talje 60 cm og 171 høj.

Hos mig møder du nærvær,varme og kærlige oplevelser du sent vil glemme.100% opmærksomhed og god tid altid en selvfølge. Jeg elsker at være fræk, sensuel og intim.

Elsker sex, gensidige nydelser, ægte kys. Jeg elsker kærlige og super frække kæresteoplevelser berøring af din erogene zoner, nærværende øjenkontakt, krop mod krop, ualmindelig fræk dollarfransk, en hengiven elskerinde, der elsker at tilfredsstille og blive tilfredsstillet.

Jeg formår at forføre dig, som du sikkert aldrig er blevet forført før. Jeg er konstant opmærksom på, at pirre din krop med berøringer over det hele på ben, lægge, mave og hals. Invitere alle gentlemen til sansepirrende erotik i verdensklasse.

Min hygiejne er i tiptop klasse og jeg velduftende derfor forventer jeg selvfølgelig det samme fra min kunder. Søger du den ultimative elskerinde oplevelse er det mig du leder efter <3

Telefon: hotrikke@gmail.com

Kontakt

rikke's Galleri

Google Ad