• KONTAKT

Sukkerknaldet Hvidovre Massage


MANDAG D 24/9 HVIDOVRE 10-22

Erotikkens moment er 0get jeg nyder, med stor glæde, specielt sammen med dig.
Dansk moden frodige naturlig berøringsvenlig kvinde/milf på 51 år. Har dejlige bløde læber, der elsker at kysse og er super gode til at sutte, et frækt glimt i mine grågrønne øjne.
Elsker alt det blide, bløde og forførende med masser af ægte kys og nærvær. Har en flot ægte e-barm, med store følsomme brystvorter, der er vild med dine bløde og blide berøringer. Har både mave, lår og en dejlig bred bagdel.
Missen er helt glat og kan sprøjter lystigt der ud af, når du kæler for den, blødt og blidt, enten med fingrene eller din frække tunge .

Går du med en fantasi om en mor/søn, stramtantet/nevø oplevelse, der skal undvige dig i den seksuelle verden, opfylder jeg den med glæde.

Vil nyde at bruge og ydmyge dig, opdrage dig, spytte på dig, binde din slaverpik op, vise dig din rette plads, som kan være på gulvet ved siden af mine fødder. Passer det mig, så pisser jeg på dig, udsætte din ynkelig slavekrop for ydmygelser og lader slag vælte ned over den, måske jeg forlanger du skal opvarte mig, med enten fodmassage, lakerer mine negle, smører kroppen ind i creme etc.

Går du med en fantasi om en mor/søn, stramtantet/nevø oplevelse, der skal indvige dig i den seksuelle verden, opfylder jeg den med glæde.

Skjult nr besvares ikke.

Telefon: 22203160

Kontakt

Sukkerknaldet's Galleri

Google Ad