• KONTAKT

Mon Cherie Rødovre Massage


Velkommen til Mon-Cherie.

Mon Cherie søger søde og stabile værtinder, se nederst i annoncen.

Adressen er Bjerringbrovej 50c, 2610 Rødovre

Onsdag træffer du kl. 9-16 Emmalie og Josefine og kl. 16-23 Andrea og Liva

Torsdag træffer du kl. 9-16 Nin og Katja Star og kl. 16-23 Ronja og Suzan

I Himmelsuiten har du mulighed for at nyde din foretrukne elskerinde, i en drøm af en himmelseng, svagt oplyst af prismekroner og et væld af levende lys.
Du kan også vælge spejlsuiten, hvor en symfoni af spejle gengiver jer i alle tænkelige vinkler.... Frækt ikk´? Vi har ligeledes et lækkert badeværelse, hvor du evt. kan nyde et brusebad... med eller uden selskab.

Er du til den mere mørke side af erotikkens univers, har vi et stort og lækkert S/M univers, med gynækolog bænk, kæder til ophængning, masser af spejle og seng.  Du kan vælge at bestille tid hos netop din yndlingselskerinde, og dermed undgå ventetid. Eller du kan bare komme forbi uanmeldt.

Skulle der være optaget, bliver du naturligvis budt indenfor i vores hyggelige ventefaciliteter, frisk kaffe og dagens avis.

PIGERNE PÅ MON-CHERIE TILBYDER KUN SIKKER SEX.

Er du vores nye kollega? Er du sød, dansktalende, ved du hvad god service er, og er du stabil? Så kan vi tilbyde hyggelige lokaler, søde kollegaer, huslejeordning samt reklame på nettet. vil du vide mere, er du velkommen til at skrive til moncherie@mon-cherie.dk eller ringe til 4464 2110.

På gensyn Mon-Cherie pigerne.

Telefon: 4464210 og moncherie@mon-cherie.dk

Kontakt

Mon Cherie's Galleri

Google Ad