• KONTAKT
Forsiden > Tantramassage > Tantramassage guide for mænd

Tantramassage guide for mænd

Indsendt den: Jun 16, 2017 af Admin
Tantramassage guide for mænd

Tantra massage til mænd er en rejse ud på en sanselig krop til krop massage, der kan give manden en større indsigt i hvem han er. Tantramassagen vækker hans hjerte og giver ham kræfter, ro, overblik og selvtillid, og den viser ham hvordan han kan stå i sin fulde kraft, sexualitet, styrke, vision og kærlighed.

Hvorfor tantramassage?

Tantramassage giver manden mulighed for at komme dybt ind i sig selv og mærke sig selv indefra. Her vil han  finde kilden til hans kraft og styrke; faktisk er der mange mænd der oplever at den sanselige væren i nuet forbinder dem til deres mission i livet og at de derigennem finder en højere mening med deres liv.

Ifølge tantra kan manden ligesom kvinden være multiorgastisk, hvilket vil sige at være i stand til at få mange orgasmer uden at miste energien gennem udløsning. Vi lever dog i et samfund som har glemt dette, og i stedet opdrager man mændene til at udløsningen er målet. Dermed misser manden en enorm del af sit potentiale som kraftfuld viril mand.

Tantramassagen kan hjælpe ham til at forstå og beherske hans sexuelle energi, så han kan stå fast, sikkert og fuld af selvtillid i både hans erotiske liv, hans kærlighedsliv, hans arbejdsliv og hans forhold til sig selv.

Det betyder også at udfordringer som rejsningsbesvær og for tidlig sædudløsning kan afhjælpes gennem tantramassage. Her er der pludselig ingen forventninger eller følelser af mindreværd, men kun ren sanselig væren i nuet. Manden får med andre ord mulighed for at mærke sig selv som han virkelig er i stedet for at skulle præstere noget som ikke er ægte for hans sande maskulinitet og potentiale.

Når man som mand lærer at mestre sig egen energi uden at undertrykke den, vil man også opleve at man får adgang til nye dimensioner af sig selv og en mere spirituel forståelse af ens egen maskuline kerne.

Sådan foregår tantramassagen:

Tantra massagen vækker og skærper ens sanser, og vækker og løfter mandens erotiske energi og spreder den ud i hele mandens krop, og dermed giver dig mulighed for at opleve den højeste nydelse samtidig med den maksimale beherskelse af energien. Krop til krop betyder at massøren bruger sin egen krop til at give massagen med; hænder, arme, krop, bryster og ben. Det er en oplevelse der får manden til at føle sig omsluttet af sanselig feminin energi, hvilket hjælper ham til at slippe tankerne og blive eet med sin nydende og sansende krop. Massagen er en gave til manden og han har lov til bare at modtage denne gave, uden at skulle give noget til gengæld.

Manden vil også opleve hvordan det at være fuldstændigt modtagende lærer ham at opleve alle kvinder på en helt ny måde, og det kommer ham til gavn i hans hverdag og derfor er det vigtigt at fokuserer på oplevelsen og sanserne.

Massagen giver manden de bedste muligheder for at opleve hvilket erotisk og sanseligt potentiale han har i hele hans krop. Derfor vil der ikke være massage direkte af lingam/penis i massagen, for det vil fjerne fokus fra oplevelsen i resten af kroppen. Evnen til at være fuldstændigt til stede i nuet i den sanselige oplevelse er den bedste træning for en mand der vil være multiorgastisk og helkropsorgastisk.

Tantramassage bygger på sexuel kontinens som er vejen til beherskelse af den erotiske energi – og dermed også er vejen til uendelig ekstase. Selvom massagen vækker den erotiske energi vil der ikke være nogen udløsning, i stedet vil manden opleve hvordan energien spreder sig, så hans krop bliver sanseligt vækket og levende. Mange mænd tror at de vil have svært ved at undgå udløsning under massagen, men det er en tanke der kommer af at man endnu ikke har lært at beherske den erotiske energi. Manden vil opleve i massagen at hans erotiske energi bliver vækket på en måde der løfter den og fordeler den så han kan modtage intens nydelse og opleve intens lyst uden at ‘bølgen knækker’ og han får udløsning.

Der hvor andre taler om happy ending tror tantra elskere på never ending happiness.

Hvad får man ud af en tantramassage?

Den kærlige og nærværende måde som massagen gives på vækker hjertet hos både modtager og giver, og dette giver endnu mere ro i hovedet.

Massagen er også en enestående mulighed for at slippe ideen om hvilke roller, man skal spille, og hvad man skal gøre for at gøre det rigtige – det er her, man kan lægge arbejdsidentiteten, familierollerne og idealerne til side for en stund og virkelig opleve den rene væren, sanselighed og indre ro, der igen fornyer din maskulinitet og styrke indefra, så man kan handle klart, kraftfuldt og kærligt i ens hverdag.

Man vil undervejs opleve bølger af energi gennem hele ens krop og hele ens sind, og hvordan denne energi vækker, healer, glæder og løfter en.

Man vil også opleve hvordan tantramassagen kan hjælpe en til at slippe det målorienterede og i stedet lære at være tilstede i nuet, og hvordan man gradvist kan lære at mestre ens sexuelle energi uden at undertrykke den. På den måde kan man med tiden lære at blive multiorgastisk og opleve at hele kroppen kan opleve samme orgastiske intensitet som man normalt kun oplever omkring kønnet.

Ma vil dermed også opleve en langt større selvtillid som mand, og en få en følelse af virilitet, gennemslagskraft og styrke på alle områder af livet.

Skriv en kommentar

Din email addresse bliver ikke offentliggjort