• KONTAKT
Forsiden > Tantramassage > Tantra massage guide for kvinder

Tantra massage guide for kvinder

Indsendt den: Jun 16, 2017 af Admin
Tantra massage guide for kvinder

Tantra massage bliver mere og mere populært og vi vil nedenfor give inspiration til, hvordan kvinder dyrker Tantrasex, på den mest optimale måde.

Tantra massage er som en rejse ind i dig selv.

Gennem rejsen kommer du i kontakt med sider af dig selv, som du normalt ikke give meget opmærksomhed. Du kommer i kontakt med dit fulde feminine potentiale, din feminine natur, sensualitet, fornøjelse og din evne til at være ekstatisk!

Tantra ser kvinden som den, som fører vejen gennem intimitet og sensualitet, fordi hun naturligt besidder en særlig evne til at forene seksualitet, kærlighed og åndelighed.

Vi lever i en verden hvor kvinder ikke er uddannet i at udtrykke deres feminine sider og det kan derfor være vanskeligt for en kvinde at føle og vælge hvad der er bedst for hende selv. Det kan være besværligt at give sig selv hen og overgive sigt til begær og lyst. Disse begrænsninger og blokeringer kan løses af den kærlige og bevidste kontakt i Tantra massage.

Når du oplever, hvem du virkelig er, vil du finde ud af at begrænsninger, smerte og spændinger forsvinder fra dit sind, krop og følelser.

Rejsen ind i dig selv vil være som en guidet tur for at realisere det væsen, du er, når du føler dig helt fri og elsket.

Det vil vække hele din sensualitet, og hjælpe dig med at nå en fredelig sindstilstand og overgive til det øjeblik, glæde og kærlighed. Det vil også hjælpe dig med at opleve dit endeløse ekstatiske potentiale. Du kan opleve mange forskellige reaktioner i kroppen, tanker og følelser under tantramassage. Alle reaktioner er lige velkomne, og det er vigtigt at stille spørgsmål eller dele, hvad du føler undervejs.

Man kan evt kombinere tantramassagen med en yoni massage, som er en blid og respektfuld massage af din yoni (vagina). I Tantra ses yoni som kilden til alt liv og æres med stor respekt. Yoni massage kan genoplive din dybeste feminine kerne og har en enormt helbredende effekt på smerter, spændinger og problemer, og dermed får du mere seksuel lyst, nydelse og orgasmer.

Yonimassage er vejen til himlen

Yoni massage er en enestående mulighed for at opleve et kærligt, helbredende og respektfuldt indtryk af dit indre væsen og for at modtage kærligheden dybt indenfor – uden at skulle give noget tilbage eller at gøre noget til gengæld eller reagere på en bestemt måde.

Med en Yonimassage vil du i første omgang opleve en mild massage fra det yderste område af din yoni. Din mand skal bruge  sine fingre kærligt og respektfuldt når han masserer og rører yoniens indre del. Der bør ikke være nogen forventninger til at nå en orgasme under yoni massage.

Du bør endelig udtrykke alle reaktioner, det være sig fysiske, følelsesmæssige eller åndelige.

Se denne guide til hvordan man kan dyrke Tantrasex

Skriv en kommentar

Din email addresse bliver ikke offentliggjort