• KONTAKT

SisseTheModel Vanløse Massage

Hej alle gentlemens derude!

Kom og Besøg mig i Vanløse i en privat lejlighed, med dejlige afslappende omgivelser.

Torsdag fra kl 12:00
Fredag fra kl 12:00

Aftal tid med mig, på selve dagen god ide at ringe i god tid.
Ellers kan du også skrive en SMS, og vi kan aftale ud i fremtiden.

Beskrivelse af mig, Sisse!

Jeg er en superlækker honningsød, dansk babydoll med et skønt mildt uskyldigt engleansigt. Jeg er en smuk ÆGTE bikini model, med en højde på 1.69 høj, langt blondt hår, dejlig blød solbrun hud, store blå nysgerrige øjne, og fyldige dejlige kysselæber. Med min unge alder på 21 år, vil jeg føre dig ind i mit frække unikke univers, og leve mig ind i alle dine fantasier.

Jeg er den pige, du går forbi og ikke kan få ud af dine tanker dagevis efter. Så ja, this it the Real deal.

Når du møder mig, vil jeg være en smilende, og altid kærlig pige i dit selskab, Jeg er varm og åben, ekstremt indlevende! Jeg vil gøre mit bedste for at møde dig på det sensuelle level du er på, Og stille og roligt føre mig selv ind hos dig, hvor det præsis føles rigtigt for os. Jeg vil elske at få dig til at føle dig som en rigtig mand! Og langsomt forføre dig ind på mig, med min ægte lidenskab for sex!
dette for mig, er hvor jeg føler jeg kan være fri i den " hemmelige uartige " verden hvor jeg kan slå mig løs, prøve grænser af, og Prøve dine af, hvorend det føre os hen!

Med min vægt på bare 50 kg, store bløde siliconebryster DD, og min lækre lille parisernumse, er jeg sikker på du vil finde mig uimodståelig ved første øjenkast.

Med min kærlige personlighed og åbne sind , glæder jeg mig til at tage imod dig og føre dig ind i mit sensuelle univers!

Skal siges at mine billeder er 100 procent ægte.
Du er velkommen til at søge på mit navn, under Sisse eroguide, og der vil du også kunne finde alle de Anbefalinger om mig, og min ægthed inde for dette.

KUN SERIØSE HENVENDELSER TAK!
Det er ikke altid jeg vil kunne svare på telefonen, men du er velkommen til at skrive en besked, og jeg vil svare dig tilbage så hurtigt jeg kan.

Telefon: 21244133

Kontakt

SisseTheModel's Galleri

No image in gallery.

Google Ad