• KONTAKT

Nadia Copenhagen Rødovre Massage


Ny holms allé 30A i kælderen!

Jeg er en kæk, charmerende og altid smilende 21 årig sexkilling som søger frække oplevelser. ;) jeg har langt flot mørkt hår og legene blå øjne. Lad mig få lov til at drage dig ind i mit univers med masser af kærtegn og intens elskerinde sex.

JEG er naturlig smuk og mine billeder er 100% mine egne som er taget på sexysecret! hvad du ser er hvad du får ;)

Vagtplan:
Torsdag D. 11 10:00-16:00

Enkelt ydelser 500 - fransk eller svensk.
15 min 700
30 min 1100
60 min 1700
Med i prisen er: Alle blide former – Sex i flere stillinger, kys og kram og et frækt lækkert blowjob ( MED KONDOM)
jeg tilbyder IKKE superfransk ;) respekter venligst dette.

91954518 jeg tager IKKE imod hemmeligt nummer ;) ! jeg tager KUN opkald de dage jeg er på vagt. Skriv en sms til mig de andre dage og jeg svare når jeg er ved telefonen løbende.. så skriv gerne tidspunkter jeg kan svare dig tilbage på ..

HVIS du vil lave en aftale med mig er det altid godt at skrive hvad tid og hvor lang tid du gerne vil have, jeg glæder mig til at vi ses til intense lege på lagnet!

Telefon: 91954518

Kontakt

Nadia Copenhagen's Galleri

Google Ad