• KONTAKT

Liderlige trunte nyfoman Nykøbing F Massage


Jeg er 33 år og har en vægt på 130 kg ved godt at det er for meget men det 130 kg frækhed samlet i en person. Dejlige bløde former man kan nyde. Og Tænk på F125 ægte hænge bryster hører det til. De vil gerne suttes på og leget blidt med.

Hvis du er røv mand så jeg inrettet en dejlig stor og blød røv som godt kan lide et lille klap. Taget fat i når du tager mig bagfra og der må gerne kneppes hårdt i den stilling.

Jeg bor på Falster men lover dig at jeg er 110% turen hver.

Jeg er en rigtig liderlig kvinde og elsker sex og gerne meget. Men lige så liderlig jeg er lige så renlig og velduftende er jeg. Det forventer jeg også at du er. Ellers har jeg vand og sæbe hvor jeg bor. (Sygdomsfri)

Jeg yder:
Dansk, græsk, svensk, spansk og fransk. (Er kun til græsk hvis der er tid og liderlighed)
Kærestesex med kys nus og kæl yder jeg også intet bedre end et langt forspil. Tungekys ja men hvis du har en blender til tunge eller salver så er det ikke mig og god mund hygiejne.
Hvis du drømmer om et super blowjob så er det mig du skal skrive til. Men ingen super blowjob hvis pikkemanden ikke er ren.(sex ydes kun med kondom)

Priser:
600 kr for 30 min
1000 kr for 60 min
Super blowjob 400 kr.

Tidspunkter:
Alle hverdage mellem kl 9 til 14 og weekender og aftenen efter 22.
Dog 0gen dage hele tiden. (Men det kan vi skrive om)

Jeg frabeder mig dum og klamme kommentar og useriøse mennesker. Og især JER useriøse mennesker. Du spilder min og din tid. Og personer som kun vil sprede rygter orker jeg heller ikke.

For jeg ved at du har læst og forstået min an0nce så skal du starte din mail med "pille fingre "

Mange frække tanker fra truntetyk6666@yahoo.dk

Telefon: Truntetyk6666@yahoo.dk

Kontakt

Liderlige trunte nyfoman's Galleri

Google Ad