• KONTAKT

SexyGirls4you Maribo Massage


KIK HER NYT STED ÅBNER
Så blver der åbnet et nyt lækkert sted godt 1 1/2 times kørelse fra København

Og i den andledning starter vi op med vores fantastiske lady boy Saloni fra Holland, og vores dansk spanske kvinde Vanessa.

Saloni er en 35 årig utroligt lækker lady boy i sær klasse hun måler 180 e-skåls bryster med lange veldrejet stænger, langt blondt hår og er fuldstændig lavet om til kvinde, hun tilbyder alle blide former samt græsk til dig rolle spil blid og mellem hård dominas, andre ønsker imødekommes efter aftale. Så er hun lige 0get for dig er du velkommen til et besøg hos denne lækre skønhed.

Vanessa er en gude smuk kvinde på 29år med 0gle dejlige bløde kvindelig former, hun måler 168 67kg og ægte d-skåls bryster. Hun har lange mørke lokker dejlig våd glat barberet mis, de smukkeste dårdyrs øjne. Hun yder alle former for dominas dog modtager hun det ikke selv kun i blid form, hun giver og modtager græsk samt pirrings lege bondager golden shower, hun er en rigtig sex lysten kvinde der altid er med på den værste. Hun giver også ægte kys og kæreste oplevelser. Billeder er på vej af denne skønhed.

Vi åbner dørene tirsdag d.19.1.16 fra kl 08-22 tlf nr vil blive sat på dagen før vi åbner så ring endelig og book din tid eller for spørgsmål hvis du er nysgerrig :) Vi ses til et fræk møde, de frækkeste hilsner Pigerne 40km fra Rødby havn

Telefon: mayahansen@yahoo.dk

Kontakt

SexyGirls4you's Galleri

Google Ad