• KONTAKT

sannsa København Massage


En uskyldig massage seance med en ungdommelig smuk frisk kvinde på 23 år. Sessionen foregår under mine principper men naturligvis også på begge parters præmisser. Diskretion er forhåbentlig en æressag også for dig. Du skal helst ikke være i målgruppen for de sædvanlige ydelser man kan finde herinde.

Jeg er smuk både hvad angår krop og ansigt. Petit, smuk og naturlig. 167, 45 kg. Jeg forventer du selv er en flot mand.

Inden vi eventuelt gå videre med en aftale skal du sende et billede af dig selv, og jeg vil gerne understrege, at jeg kun tilbyder massage, så hvis du er på udkig efter mere, skal du 0k ikke skrive til mig. Jeg er seriøs og forventer naturligvis det samme fra dig. Du skal være mellem 30-45 - alm bygning og hygiejne er naturligvis et must.

2500-3000,- for en massage seance.
For mere information kontakt mig på min email: [email protected]

Telefon: [email protected]

Kontakt

sannsa's Galleri

Google Ad