• KONTAKT

Paprika Hot København Massage


Jeg er en fræk kinky tøs på 34 år med store fyldige patter og lange gode stænger! En ægte MILF med et kønt ansigt og en fast naturlig slank krop. Højden er 172 cm og vægten 63 kg. Patterne er en ægte stor F-skål. Fissen er glat og stram, og røven er kuglerund og fast!

Jeg sutter pik uden gummi, hvis den er ren og glat! Tænder du på dirty talk eller en fræk trekant med din bedste ven eller veninde så besøg mig! Jeg har den frækkeste våde sprøjtefisse!

NYHED
-------------------------------------------------------------------

Vælg f.eks. en halv time hvor jeg sutter din pik uden gummi, du slikker fisse og knepper mig, og jeg viser dig, hvad min våde sprøjtefisse kan!

Se min frække hjemmeside her: http://www.paprikapigen.mo0.net/

Telefon: 2716 5120

Kontakt

Google Ad