• KONTAKT

Nadine København Ø Massage


Velkommen til denne high class babe på 27 somre, som beriger os med sit nærvær og garanterer exclusive por0oplevelser til alle friske drengerøve og frække gentlemænd.

Mere toptunet babe finder du ikke på disse breddegrader. Alt sidder perfekt på hende! Hendes veltrænede, stærke, smidige krop(168/55kg) smyger sig rundt på de frække lagner og giver dig topklasse erotiske oplevelser. Alt står og strutter og funkler på denne helt igennem lækre sexdarling.

Du kommer aldrig i dit liv tættere på en Baywatch strandsild end med denne lækre por0stjerne. Det første du 0k lægger mærke til er hendes to kæmpestore fortrin(F-skål), som stritter vellystent ud i luften. Går du på opdagelse i de perfekte former, bliver du draget ned til hendes glatbarberede, spændstige pussy, som sukker efter at omslutte dit kæreste eje og tage dig med på vilde ridt op i orgastiske højder.

Hendes hår er langt og blondt, ansigtet er smukt, de store, smukke brune øjne kigger dybt i dine, læberne er fyldige og sutteklare og tænderne er kridhvide og velplejede. Og de små hænder med de perfekte negle vil hellere end gerne kæle med dig.

Nadine kan opleves hos Romantica på Østerbro KBH 2100

Telefon: 35251607

Kontakt

Nadine's Galleri

Google Ad