• KONTAKT

Anna lille petit København Ø Massage


Hej søde gentleman jeg er søde lille Anna på bare 21, jeg er en nystartet petit med smukke brune mandelformede forførende øjne, det sødeste frække smil, naturligt kønt uimodståelig dukke ansigt, jeg har sexet fyldige læber som med garanti kan give dig en fræk omgang fransk, min body er lækker stram og solbrun, jeg har en smal nipsetalje, en lille rund pariser, mine bryster er en d skåls barm helt naturlige fra naturens side, jeg elsker sex intimitet, at please at lege af forførre og at tilfredsstille og møde nye spændene personligheder, jeg er altid frisk og veloplagt og lægger en stor stolthed og ære i give dig topservice hvilket bestemt er en af mine specialiteter samt min dygtige erfaring indenfor de frække sex lege kom og leg med mig og jeg lover dig for det olle bliver sidste gang :)

Telefon: 35251607

Kontakt

Anna lille petit's Galleri

Google Ad