• KONTAKT

June København N Massage


Jeg er en sød, varm og intimbarberet rødtop i begyndelsen af fyrrerne. Du finder mig på Ahornsgade nr. 1 KL. TV. Stedet ligger på hjørnet af Ahornsgade og Nørre Allé. Der står HJ på døren. SMS til 42437624 (opkald besvares, hvis muligt, i åbningstiden) eller send en e-mail til june@damernefordig.com. Jeg tilbyder frække cocktails, græsk, superfransk og slavetøs. Jeg sutter dig uden kondom, og du må komme i min mund eller ud over mig. Alle andre former er naturligvis med kondom. Jeg er ekspert i anale lege, som jeg gerne leger gensidigt, ligesom jeg er til gensidige sorte kys.

Jeg holder åbent mandag, onsdag og fredag fra kl 10-16.

Priseksempler
fransk 500, superfransk 600, deep throat 800
blid cocktail i en halv time 800, blid coctail med græsk i en halv time 1000, slavetøs i en halv time 1800

Telefon: 42437624

Kontakt

June's Galleri

Google Ad