• KONTAKT

EmmaDiamond København Massage


Hej søde og dejlige gentle mænd

Jeg er en meget sød, og yderst fortryllende brunette med det kønneste ansigt og Store smukke kælne grønne øjne, der kigger frækt i dine og det sødeste ung-pige smil du ikke vil kunne stå for..

Jeg har en super fræk stram krop med naturlige sikiconefri faste C-skåls bryster, som elsker at blive kysset, slikket på og leget med og en flad stram mave samt en rigtig fræk rund strut numse der nyder at blive kærtegnet. Min mis er super fin, altid super velplejet, intimt glatbarberet, stram og våd, smager fantastisk og klar til dit besøg...

Jeg er en super feminin pige, som sætter min gentle mand i fokus, og sender ham i den syvende himmel med mine super frække dybe blowjobs og min måde at få dig til at slappe af og bare glemme tid og sted..


Du er velkommen til at komme besøge mig hos Cassiopeiastars i Ringstedgade 5, 2100 Kbh Tlf. 35552014

Knus og kram EmmaFaste vagter:


Tirsdag aften fra kl. 10 - 16

Onsdag nat fra kl. 16 - 04

Lørdag i ulige uger fra kl. 16 - 06

Telefon: 35552014

Kontakt

EmmaDiamond's Galleri

Google Ad