• KONTAKT

Amanda amazing København Massage

Hejsa Frække velkommen til min profil ❤

❤Jeg er en super sød charmerende Dansk sex prinsesse, med forførende dybt blå øjne, et fantastisk sødt smil, smukke ægte C skåls bryster, og en lille stram fræk og dejlig numse.❤ Min våde mis er altid glat og stram, jeg vil garantere dig for du aldrig vil fortryde et besøg hos mig.❤ Når du møder mig, vil du ikke være i tvivl, om at jeg har valgt mit lille nye bijob af lyst og vil glæde mig til at forføre dig til en smask våd orgasme eller lige hvad du ønsker inden for alle de blide former ❤

Du kan se stedet samt vagtplanen på sexypeopels.dk.

Så om du er til kæreste sex, lettere avanceret sex eller blot til et fantastisk blow, spansk, våde orgasmer eller 0get helt 6, så ring til mig, så finder vi ud af, at lave en super fræk aftale.

En ting kan du være helt sikker på, når du besøger mig. Jeg vil give dig den ultimative oplevelse. ❤

Håber at møde dig en dag❤

Min telefon 71473418 og vil på dagen være åben for sms eller opkald ca. 9:30 På andre dage svarer jeg på tidsbestillinger over sms hurtigst muligt.❤

Kæmpe knuser og mange frække tanker fra Amanda til dig❤

Telefon: 71473418

Kontakt

Amanda amazing's Galleri

Google Ad