• KONTAKT

Alexandra København Massage


Fræk ung DANSK kvinde, der altid er veloplagt og klar
til at give dig en fræk oplevelse. Ægte kæreste oplevelser og våde kys.

Jeg elsker sex, og kan næsten ikke få 0k. Jeg er ikke en hardcore por0 dronning til alle de kinky ting, nærmere en sødmefyldt prinsesse til kæreste oplevelser. Jeg er naboens frække datter med en dejlig ægte F- skåls bryster, lange ben, og en fast og fantastisk røv ;)

Jeg er altid glatbarberet, og er til alle former for dejlig erotik, gensidig nydelse, gensidig oral sex, sex i alle mulige (og umulige) stillinger, jeg elsker græsk. Altid våde og lækre kys.

Jeg tilbyder alle blide former, og glæder mig til at udleve dinefrække fantasier sammen med dig. Du kan møde mig på Romantica Østerbro Mandag og Torsdag fra 9-16. Og på Sexyclub Gladsaxe Mandag 16-24 og Onsdag 10-16.

Vil du lækker kvalitetstid sammen med mig, så ring på telefon . Her kan du snakke med min søde telefondame, og fortælle hvad du ønsker dig ;) Se igen på hjemmesiden hvornår jeg er på vagt. ALLE AFTALER foregår enten på Østerbro Romantica eller Gladsaxe Sexyclub. Jeg kører ikke ud, eller modtager besøg andre steder.

Hvis du skriver en sms eller ringer, og jeg ikke tager telefonen eller svare med det samme - så er jeg 0k ved 0gen dagligdags ting. Så ring endelig tilbage eller endnu bedre skriv en sms. Du skal være velkommen til at ringe til mig ang. en forespørgsel på hvad jeg tilbyder.

Du kan ringe og bestille tid til fræk hygge og forbudte lege på:

Romantica - 35 25 16 07
Marstalsgade 6, kld. 2100 Østerbro på

Sexyclub - 39 66 57 37
Vandtårnsvej 68, 2850 Søborg/Gladsaxe.


Jeg glæder mig til at se dig <3

Min priser er som følgende:

1 time: 2100 kr.
45min: 1600kr.
30min:1200kr.

Ønsker du græsk så er det +500kr til ovenstående priser.

Telefon: 39 66 57 37

Kontakt

Alexandra's Galleri

Google Ad