• KONTAKT

Luksusmassage Glostrup Massage


Mit navn er Julie, jeg er en lækker veldrejet kvinde på 30 somre, med en timeglas krop som ikke lader meget til fantasien. Jeg har langt mørkt hår, et par D-skåls bryster og en fantastisk bagdel.
Jeg har flere uddannelser med i bagagen blandt andet massør og fysioterapeut, desuden har jeg taget kurser i både tantra massage og erotisk massage, alle disse ting bruger jeg mikset med min egen sensualitet og lyst.
Jeg tilbyder forskellige typer massage som alle har det tilfælles at du vil modtage en erotisk og pirrende behandling som fra start af vil sætte alle dine tanker på pause og lade din krop blive ført igennem en fantastisk rejse. Trænger vi ikke alle til at nyde og tage imod ind imellem? Så er du kommet til det rette sted.

Intimmassage:
Har du brug for at få en ordentlig gang massage på ryg og ben, men samtidig gerne vil have den lille krølle med at du også bliver forløst, så er dette den rette massage, du vil ligge på en briks, og din krop vil blive godt gennemarbejdet, og til sidst vil du blive strøget og berørt forsigtigt og kunne nyde at lade dine sanser få frit løb, dette vil blive afsluttet med en udløsning som mine hænder kyndigt vil give dig.
???? Prisen er 1000 kr for 30 min & 1500 kr for 60 min ????

Body to Body massage:
Du ligger på en madras og vil først blive masseret på ryggen og benene, massagen glider over i langsommere bevægelser og jeg vil bruge min krop, hår og læber til at langsomt bringe dig ned til et sted hvor tanker ikke eksisterer.
Du må gerne røre hvis du har lyst eller bare luk øjnene og nyd kropskontakten, mine hænder og min krop vil sørge for at denne intense rejse munder ud i en fantastisk udløsning.
???? Prisen er 1000 kr for 30 min & 1500 kr for 60 min. ????

Massage swap:
Denne massage er lige som Body to Body, men med det tvist at du får lov at deltage, her kan du få alle goderne med fra Body to Body, sammen med lækker sex til sidst.
Vores kroppe vil smelte sammen og du vil ikke gå her fra uden et smil på læben.
???? Prisen er 1200 kr for 30 min & 1900 kr for 60 min.????

Bemærk dog at det kun er mod tidsbestilling, du kan bestille tid online på min hjemmeside http://www.luksusmassage.com eller på telefon nr 24 77 99 25

OBS OBS min tlf er spærret for opkald fra hemmeligt nummer, så ringer du fra et sådan kan du ikke komme igennem, beklager !!!


#massage #intimmassage #body-to-body #kropsmassage #intim #sensuel #sensuelmassage #kropmodkrop #pirring #tantra #forløsning #glostrup #luksusmassage #luksus #lokaler #Julie #Vejle #tantramassage #tantrasex #Vejle #jylland #midtjylland #kærtegn #nærhed #københavn #sjælland

Telefon: 24779925

Kontakt

Google Ad