• KONTAKT

The Queen privat diskret Nørrebro København Massage, Dominans

Hej med dig Bandit, kigger du efter en dejlig frodig kvinde er du landet ved den rette.

Jeg har få grænser , jeg modtager ikke anal og jeg kysser ikke og alt sex er sikker sex !

Til gængæld kan jeg love dig en ægte oplevelse,da dette er min legeplads.
Her er rum til fordybelse som der er plads til det ekstreme.
Hos mig kan safterne flyde, fantasien få frit løb .
Hvad enten du er til #softsex #bdsm #medicalplay #rollespil #mindgames

Ting jeg er særligt glad for,,,,, soft sex, Tvinge dig til at slikke, give dig urin, sprøjte dig i ansigtet, rollespil, medicalplay,
Jeg er hende du føler dig rolig ved, hende som du ikke kun ser som en genstand men en lege relation ,
Når du træder ind af døren forventer jeg du er røv liderlig lige meget hvad su søger.

vil du vide mere om min lille lege plads eller om mig så er du såvelkommen til at ringe.
i virkeligheden er listen lang da jeg elsker at lege.

Du har ringet og booket en tid, vi har god kemi i telefonen og nu er tiden til du kommer til vores aftale,
jeg har mus i maven, glæder mig,kan mærke at den kemi vi havde i telefonen gjorde noget dejligt ved min tisse mis
det banker på endelig er du der, jeg åbner døren med et stort smil og kigger dig dybt i dine øjne.
Den er god nok kemien er der stadigvæk, du er en smugle nervøs men jeg guider dig ind i soveværelset, vi ordner det formelle , mens jeg begynder at tage på dig, jeg har en silke slå om kjole på,fører din hånd ind under den , min uartige tissemis,
jeg er trusseløs, det tænder dig, du bliver Så tændt da du mærker hvor våd jeg er, dine fingere leger med min clit,jeg har lyst til at lege længe, vi ender på sengen mens du er all over mig, dit begær gør dig som en sulten hund, du vil have mere af mig,du kan hører på min hvertrækning at jeg er vild med det du gør ved mig, det tænder dig bare endnu mere..... forsættelse følger når du fysik er hos mig


Du har endelig taget dig mod til at besøge en Bestemt streng FRUE, THE QUEEN, du ved hun har en bred vifte ,lige fra #voldtægt #kidnapning #Medicalplay #cbt #tease and refuse
Du ved også hun har stor omsog for sine små slaver og er de dygtige kan de komme i forløb med henblik på kontrakt.
Du har måske prøvet lidt før men vil gerne mere, du vil udvikles, du vil det hele.
Da du træder ind af døren ser du en Frue en stor kvinde, men med det blideste ansigt , Du tænker lidt skuffet at det måske ikke helt var hvad du havde forventet, Fruen åbner sin mund og beordre dig meget bestemt ned på gulvet, du er ikke i tvivl den tone , de øje der gik fra at være rare,blev pludselig meget bestemte, du for Fruens høje sko i munden, SLIK DEM DIT LILLE SVIN hvæser Fruen.... og tænk forsættelse følger når du lander hos mig dit lille svin ;-)

Telefon: 60603232

Kontakt

The Queen privat diskret Nørrebro's Galleri

Google Ad