• KONTAKT

Fræk Dominerende Sygepleje Kolding Massage, Dominans


Fræk sygeplejerske til BDSM og også de blide Rollespil/Seancer

Så kan du godt begynde at glæde dig...
Mit navn er Gitte og jeg er 49 år. Høj feminin kvinde med store ægte HH skåls bryster. Jeg er 182 cm høj og har langt blondt hår.
Jeg kan tilbyde dig en ægte fræk G punkts udløsning til 800 kr og her starter jeg med erotisk massage så du rigtig slapper af. Hos mig handler alt ikke om tid. Det handler om vi to skal have en fræk oplevelse sammen.
Jeg har stor respekt for dine inderste fantasier og der er ikke ret meget jeg ikke kan tilbyde dig.
Skolelærerinden, den perverse sekretær, den ægte sygeplejerske der vil bruge dig, Over sygeplejersken der er særdeles skrap, opdragelse af frække Sissy Tøser og jeg har alt tøjet til dig her.
Jeg tænder især på perverse cuckold lege og på min hjemmeside kan du læse meget mere om disse frække seancer.
Jeg har mit eget sted i Kolding og det er kun mig der arbejder her. Her er masser af udstyr og beklædning både til dig og mig. Jeg tilbyder dig også mange specielle oplevelser. Regntøj, mumificering, Scat, langtidsophold med frihedsberøvelse og mange andre ting. Er der en eller form for Fetich du ikke kan finde andre steder, så send mig bare en mail eller sms. Intet er for perverst eller bizart for mig. Da jeg er sygeplejerske, kommer der rigtig mange gæster der tænder på netop disse rollespil. Her trækker jeg i min hvide uniform og undersøger dig rigtig grundig. Alle rollespil kan jeg også lave på den lidt blide måde hvis du ønsker dette. Men ønsker du en Domina af rang der virkelig bruger dig, så kan jeg så sandelig love dig for at du 0k ikke har mødt mangen til 0gen steder.
Jeg kan lege med alt. CBT, ånderrætskontrol, sounds, ekstrem fiksering og lige hvad du ønsker.
Vil du vide mere om mig, så kan du gå ind på min hjemmeside www.ladygitte.dk her kan du se billeder af stedet og mig. Du kan også læse om alt hvad jeg kan tilbyde dig og ikke mindst ligger der en masse frække historier på siden.
Jeg glæder mig til vi ses til en oplevelse du aldrig glemmer.

Telefon: 60763416

Kontakt

Fræk Dominerende Sygepleje's Galleri

Google Ad