• KONTAKT

Malou København Ø Massage, Dominans


Først en advarsel: ”Pas på – jeg kan hurtigt blive meget, meget vanedannende:-)

Jeg er kvinden som er alt hvad du drømmer om, og mere til. Her får du 174 smukke cm, 64 kilo, meget store faste legesyge I-skåls bryster. Ægte Marilyn Monroe mål. Super fræk talje og en struttende kvindemås, som både nyder blide kærtegn, men som også tåler en fast hånd.

Super flotte lange slanke ben, smukke fødder, ankler og vriste, så har du en fodfetish, så er jeg mere end klar til at opfylde den. Et smukt ansigt med grønne katteøjne, skulderlangt rødblond hår, en altid solbrun velsoigneret og velduftende, fast og legesyg krop. Missen er super stram og altid helt glat. Kvinde, tøz, darling, frækkert, domina – you name it – I got it!

Min personlighed er ligetil, altid smilende, ægte og indlevende. I mit selskab vil du med garanti føle dig behageligt og godt tilpas. Din glæde er min lyst. Kom og tænd mit ekstremt frække glimt i øjet, så får du helt sikkert en oplevelse du aldrig glemmer.

Jeg vil nyde at opfylde dine vildeste og frækkeste fantasier, så hold dig endelig ikke tilbage for at spørge om dine særlige ønsker. At opfylde dine frække fantasier tænder mig vildt, da din ægte lyst går lige i min stramme mis. Da jeg er en sand nymfoman er jeg glædespige af lyst, det vil du ikke et øjeblik være i tvivl om.

JegTilbyder: Alle blide former, piger, par, flere fyre, onanishow, kys ved kemi, urinsex, rollespil, dominanslege (både som domina og som tøz), fodfetish, høje hæle, græsk til ham. Spørg for særlige fantasier og ønsker. Elsker græsk til mig, så har derfor ingen forbehold til dette ;-)

Speciale: Ekstraordinær, superfræk og vanedannende sex samt drivvåde sprøjteorgasmer. Du kan træffe mig hos Romantica i København eller Skriv til mig på: malou.magic@gmail.com

Telefon: 35251607

Kontakt

Malou's Galleri

Google Ad