• KONTAKT

Arabisk Gudinde København Massage, Dominans


Jeg har brug for en slave bitch som kan høre efter og gøre hvad der bliver sagt. Kan du gøre rent i en g-streng? Kan du slikke mine høje hæle rene inden jeg skal i byen. Kan du bære mine poser når jeg er ude og shoppe? Kan du tage min strapon, spyt og pis? Vil du sidde på knæ foran mig med mine brugte trusser i kæften? Så har du måske chancen for, at blive dine arabiske drømme Gudindes lille bitch.

100% diskretion tilbydes og skal gå begge veje.

Priser for sessions kan aftales og variere fra gang til gang. Men generelt er jeg mere kreative end det sædvanlige lak og læder og en session kan betyde mange ting. For eksempel kan vi tage ud og shoppe på din regning.

Vi tilbyder også cash and go. Hvor du bare afleverer og smutter igen. Her er en video som forklarer hvad det går ud på. https://www.youtube.com/watch?v=WkXTLmJCC2Q

Skriv en ordentlig ansøgning og forklar hvad du kan gøre for mig! OBS!!! Jeg tilbyder som udgangspunkt ikke 0get seksuelt og du kommer naturligvis aldrig 0gensinde til at kneppe mig OBS!!!

Telefon: arabiskgudinde@gmail.com

Kontakt

Arabisk Gudinde's Galleri

Google Ad