• KONTAKT

Line Pigen Helsingør Massage, Dominans


Line pigen.
27 årig drømme-elskerinde
168 cm / 54 kg
Flotte legesyge B skåls bryster
Glat jomfrustram mis
Jeg tilbyder alt blidt og behageligt
intense kæresteoplevelser med kys (forbehold for kemi)
dansk
fransk
gensidig fransk
oliesvensk.

Jeg bruger altid gummi

SE CITYGIRLS HELSINGØR. jeg kommer i dag d.29-8-16 fra 9-17

Velkommen til min profil.
Jeg er en Dansk veluddannet vaskeægte nymformanisk skønhed med mange frække lyster, som syntes dette er det perfekte fritids job. Min rene uspolerede og lidt generte attitude, vil fortrylle dig fuldstændig.
Jeg er fra naturens side skabt med en slank og veldrejet krop, med bare 54 kg fordelt på 168 cm. Jeg har det kønneste ansigt med store forførende oceanblå øjne, som enhver mand kan blive fortryllet af, sexede fyldige sutte/kysse læber, alt det indrammes af korte mørke lokker. Jeg er en fræk sag med ægte legesyge B skåls bryster. Min Mis er altid glat, stram og velduftende og jeg har den frækkeste hjerteformet pariser, som du ikke vil kunne holde fingrende fra.

Jeg vil med min gennemført søde, imødekommende men dog uartige væsen, uden tvivl kunne charme bukserne af dig. Men pas på, for jeg er stærkt vanedannende. Jeg vil sutte dig som en slikkepind, ride dig så englene synger og er pigen som kan opfylde alle dine frække sexfantasier med intense sansepirrende kæresteoplevelser.

Telefon: 31867958

Kontakt

Google Ad