• KONTAKT

Århus frække Pernille Aarhus Massage, Dominans

Jeg er en super fræk og liderlig brunette på 38 år, med lange lokker. Jeg måler 167 cm og vejer 65 vel fordelte kilo. Du vil straks føle dig velkommen hos Mig, da jeg er en varm pige med nemt til latter. Jeg vil fange dig med mit frække smil og sexede øjne. Missen er glatbarberet og altid velduftende og våd. Mine fyldige og dejlige runde E skåls bryster byder op til leg og kæleri, og møder din pik mine bløde og saftige læber, kommer du straks i den syvende himmel. Jeg forstår at sutte og malke dig, så du bliver afhængig af mig. Jeg elsker mit lille bierhverv og det lægger jeg ikke skjul på, du vil straks mærke hvor indlevende jeg er, og hvor meget jeg nyder legen og giver gerne af mig selv. Jeg er levende på lagnet og med lækker lyd på.
Du vil med garanti opleve lækker sex med nus og pus men også en lille vildkat.
Jeg kan være blid som et lam, men bag facaden gemmer sig også en ægte domina.

Telefon: 50228005

Kontakt

Århus frække Pernille's Galleri

No image in gallery.

Google Ad