• KONTAKT

Catrine PrivatDiskret Aalborg Massage


Drengerøve og gentleman forkæles med et besøg hos mig :)

Piv fræk og pjask liderlig. Jeg besøger Aalborg 17-19 juni.

Lidt om mig:

Jeg tilbyder: Intim fræk gfe med alle blide former for sex, flere stillinger, kysse, kramme og nusse, blid gensidig massage med olie, superfransk* og megafransk*, lege med dildo.

Jeg er en slank pige, 180 høj med smukke forførende blå/grå øjne, bløde store kysseglade læber, skulder langt, krøllet, vildt og brunt hår, som du rigtig kan tage fat i og lege med. Flotte 75C skåls bryster, følsomme strittende og legeglade nippeles. En lille fast numse, en glat mis og uendeligt lange ben.

Jeg er en sød pige, der er nede på jorden. Jeg er nem at snakke med og altid klar på lidt sjov. Altid smilende og velplejet, ren og nyvasket, hvilket jeg forventer er gensidigt ;). Jeg bliver ikke nemt skræmt, så hvis du har 0gle særlige ønsker eller fantasier er jeg åben, for en snak om hvad og hvordan ;)


Ring direkte til mig på 60 41 72 48 og book en tid. (Svarer ikke hemmeligt/privat nr)


15 min alle blide former 600,-

30 min alle blide former 1000,-

60 min alle blide former 1600,-

Ekstra ydelser: (tilbyder ikke ekstraydelser som enkeltydelse)

ekstra time +1400,-

*Superfransk (Blowjob u kondom) +300,-

*megafransk (superfransk m kom i munden) +500,-Ring 60 41 72 48 og book en tid.

Glæder mig til at kramme dig <3

Telefon: 60417248

Kontakt

Catrine PrivatDiskret's Galleri

Google Ad