• KONTAKT

Rikke København Escort, Massage

Kære gæst. Jeg træffes hos Pussy Galores i Hellerup. Lyngbyvej 231A, 2900 Hellerup.
For booking ring på telefon 7021 0026.

Dansk BlondineBabe... Smukke og yderst frække Rikke. 100 % nærværende, fandens fræk, dannet, veluddannet, og ukompliceret pige, med stor sexlyst, tilbyder luksus elskerindeoplevelser, GFE, dybe våde kys, cocktails, superfransk, dybfransk, lettere dominans, samt pirringsbondage.

Glæd dig til en forførende, forkælende og ultimativ fræk oplevelse :-))

Jeg er Rikke, en naturlig smuk skønhed på 30 år, med skulderlangt lyst hår, store blå bambiøjne og bløde kysseindbydende læber. Hos mig får du en virkelig lækker sexgudinde-oplevelse og jeg vil elske at lade dig gå på opdagelse, på min særdeles veldrejede Gudindekrop. Jeg måler 170 cm og er velsignet med en fantastisk hjerteformet bagdel, uimodståelig sensuel talje og mine bryster er en helt perfekt velformet og fyldig E-skål.

Jeg tilbyder alle former for blid erotisk sex, cocktails i halve og hele timer, superfransk, svensk, spansk, dansk, kæresteoplevelser, hvori kys og kæl er en selvfølge. Jeg elsker at få et lille klap i måsen og kan du lide, at lege en lille smule kinky, så vil jeg med glæde hygge om dig med lidt Pirringsbondage.

Jeg træffes hos Pussy Galores i Hellerup
Glæder mig til at se dig :-*

Kys fra Rikke

Telefon: 50237674

Kontakt

Rikke's Galleri

Google Ad