• KONTAKT

ODENSE EVA MENDES Odense Escort, Massage


Jeg er en dejlig varm og helt igennem en naturlig sexguide uden nykker, får tit at vide jeg ligner Eva Mendes om det er positivt eller ej må du jo vurdere :P jeg er fræk tatoveret fitnesstrænet babe som vil opfylde dine frække fantasier! Dejlige ægte legesyge b skåls bryster og en dejlig glatbarberede miss! Hos mig vil du møde en utrolig sød slank pige med 50kg fordelt på 165cm. Mine kønne øjne smiler og har et glimt af flirtende frækhed og er vild med sex. Ønsker du en fræk & unik stund med en fræk pige til kærestesex?

Du bliver mødt af den sødeste drømmepige der vil få dig til at føle dig velkommen. Jeg kan både være den lille frække pige eller den vilde por0babe som du længe har fantaseret om. Jeg er en velplejet, varm, lidenskabelig, intelligent, nærværende og kysseglad elskerinde, som nyder at forføre og forkæle en rigtig mand. Min høje slanke krop kærtegnes altid af forførende frækt luksuslingeri. hvis du har lyst til at møde en smuk, luksusliderlig pige med stil og elegance, har en god, naturlig lyst til fræk sex og vild med gensidig fransk? så skal du forkæles af mig :p

Jeg tænder meget intense, kærlige og super frække kæresteoplevelser, tilbyder stort set alle blide former og elsker kys, du vil ikke tvivle på, at jeg nyder vores stund sammen og jeg giver mig altid god tid til dig. Du møder mig altid veloplagt, smilende og med et glimt i øjet. Jeg taler både engelsk og tysk.

Ses vi frække? Jeg venter på dig :P

Du kan læse et par anmeldelser af mig på følgende link:
eroguide.dk/forum/topic/52134-eva-mendes-look-a-like/

Telefon: 50193485

Kontakt

ODENSE EVA MENDES's Galleri

Google Ad