• KONTAKT

Våde_maja Billund Escort, Massage, Dominans


LEG MED JYLLANDS FRÆKKESTE -DISKRET & PRIVAT HOS DANSKE Maja!?
Jeg er super frække, forførende, danske Maja Jeg har en super fræk krop med et par faste D-skåls bryster samt en rund og fast numse, du gerne må kæle og lege med.
Jeg er altid glad og i godt humør. Jeg kan li det meste sex og nyder altid. Derfor giver jeg dig muligheden for, at få en fræk oplevelse - denne oplevelse kan være vanedannende!
Jeg garantere, at du i mit selvskab får opfyldt dine lyster, drømme eller fantasier....... NÅR DU ER TILFREDS ER JEG FÆRDIG.
Jeg tilbyder en cocktail med følgende..... Dansk, Luksus Dansk, Svensk, Spansk, Fransk/Gensidig Fransk, Sorte kys til dig og mig samt Græsk til mig (anal sex) Du har mulighed for, at krydder dette med evt.dominans (hård/verbal) rollespil, slavetøs (uden fysisk afstraffels) GFE-kæresteoplevelse samt meget mere! GFE-kæresteoplevelsen skal være sjov hyggelig og intim med kys og kram, denne oplevelse ku starte med en middag eller 0get ganske let, dette vil vare i 2,5 - 3 timer og 3500 kr. Tlf sex er også en del af mit menukort, må dog forvente en aftale samt overførelse. Om du er i Nord, Syd, Øst eller Vest kommer jeg gerne til dig......
Er du Syd for Århus eller 0rd for Randers bedes du på forhånd overføre beløb tilsvarende kørsel!
Opkald med hemmeligt nr besvares ikke
Vi ses til din næste frække oplevelse!

Telefon: 53810233

Kontakt

Våde_maja's Galleri

Google Ad