• KONTAKT

Den bredmåsede blondine Ishøj Escort


Hej jeg hedder Lizzy, jeg er en 38 årig pæredansk MILF, med skønne runde bløde former. Jeg tager gerne imod analt, jeg elsker at lege med min piercede tunge og min lille stramme fisse ville elske at give dig et klem ;-)

Så giv mig et kald eller skriv en besked. Jeg tager telefonen mellem kl 21-30 - 01.00 om aftenen og igen fra kl 09.30 - 14.00, men svarer på sms og mail hele døgnet, hvis jeg ikke er optaget til anden side.

Så er du til BBW og bløde kurver, så er jeg den helt rigtige til at opfylde dine fantasier. og har du en fetish eller bizare ønsker, så bare sig frem, jeg er med på det meste.

Jeg har kun to ultimative krav, (som i øvrigt også gælder mig)
Vi bruger altid beskyttelse
og hygiejnen er i top.

til gengæld lover jeg dig fuld diskretion og en uforglemmelig oplevelse. Så lad os lave en aftale hjemme hos dig, i sommerhuset, på hotel eller måske på rastepladsen. Det er 100% op til dig, hvor du synes det er bedst.

Jeg bor på Midt/Vestsjælland men kører til hele Sjælland, Lolland og Falster. Men skulle du tilfældigvis bo længere væk, og tænker at du bare må have mig på besøg, så skriv alligevel, så finder vi også ud af det.

Telefon: 28644329

Kontakt

Den bredmåsede blondine's Galleri

Google Ad