• KONTAKT

Sexy Chanel Odense Escort, Dominans


Fyn - Hele danmark - Kører ud - Tager handicappede

Så fat mailen og skynd jer at booke de sidste få tider.

Du får ikke et roligt øjeblik hos mig. Jeg suger al din energi ud af dig, fordøjer den og sender den tifold tilbage.

Jeg har en evne til at fortære selv den mest energiske mand, finde hans svage punkter...... for blot at spise ham med hud og hår.

Jeg er en elegant, smuk, intelligent, stornumset (på den lækre måde), fræk og liderlig pige .... som du efterfølgende vil have brændt ind på din nethinde.

Det er pudsigt som tingene selv tager form, og jeg havde aldrig forestillet mig at blive så grebet af denne skønne fritids beskæftigelse. Og jeg må i den nære fremtid i den grad tøjle mig selv når jeg siger farvel i det nye år ..

Men indtil da er jeg jo glædespige, og formålet deraf er selvsagt at SPREDE GLÆDE.De som har mødtes med mig ved at der er tale GFE oplevelser i en klasse helt for sig. Og de som endnu ikke har haft fornøjelsen….. vogt jer !!!! Én gang Chanel ALTID Chanel!!!... og lige for at understrege det KLART OG TYDELIGT........ så er jeg meget mere end blot GFE !!!

Jeg er en naturlig smuk pige som hvis du mødte mig på gaden aldrig kunne drømme om befandt sig i dette skønne univers. Jeg har smukke intense øjne som viser dig min lyst på en måde så du ikke er i tvivl om min nydelse. Jeg er desuden udstyret med en dejlig rund popo, som elsker at blive rørt, slikket og brugt til klimaks indtræder.

Jeg elsker, i en grad som sjældent er set, både analsex og deep throat og indtil videre har ingen udfordring været for stor ;)


Jeg glæder mig til endnu skønne dage, hvor jeg grådigt kan fortære og fordøje skønne ”uskyldige” mænd.

Kh. Chanel

Tid bookes ved at sende en mail til chanelc1223@gmail.com1/2 time 1100 kr.

1 time 1800 kr.

1 1/2 time 2500 kr.

2 timer 3200 kr.(alt inkl. ;) )

tillæg anal 300 kr. (ved 30 min, 1 time og 1½ time)

Jeg modtager kun respektfulde, pæne og rene personer.

Telefon: chanelc1223@gmail.com

Kontakt

Sexy Chanel's Galleri

Google Ad