• KONTAKT

Sukkerknaldet Hvidovre Massage


MANDAG HVIDOVRE 10-20

Erotikkens moment er nogt jeg nyder, med stor glæde, specielt sammen med dig.

jeg er en naturlig berøringsvenlig moden frodig 50 årig kvinde - med andre ord, har både til gården og gaden. er bredrøvet - her er rammegaranti for et klask eller måske flere, nyder de frække sorte kys fra dig. Har ingen pieceringer eller tatoveringer, men mave, røv og lår.

har en ægte dd-skåls barm, med meget følsomme brystvorter, der stritter lystigt og bliver store, ved din berøring og forkælelse af dem.
du finder et rigtigt frækt glimt i mine grågrønne øjne, og vil opleve nogle skønne bløde læber, der elsker at kysse også tungekysse, samt yde super/megafransk, uden gummi, sutter lige så du kan høre englene synge, har en bestemt sutteteknik, du ikke oplever andre steder.

missen er helt glat og sprøjter gerne lystigt der ud af, i de vådeste sprøjteorgasmer, når du kæler for den, blødt og blidt, enten med fingrene eller din frække tunge . sprøjter gerne mere, hvis du finder det "gyldne" punkt. missen får også skedeorgasmer, når vi har skøn samleje, så trækker den sig sammen og forsøger at presse dig ud, her handler det om at holde fast og blive inde.

er du til det sorte univers med en domina, der vil have dine kys/tunge på mine sko/støvler/fødder eller andre frække steder, sætte dig på korset, evt binde dig til sengen, enten med den blide pirringsberøring/klap af min hånd, pisk, bælte, bundet dillere op etc, er du kommet til den rette.

går du med en fantasi om en mor/søn, stramtantet/nevø oplevelse, der skal indvige dig i den seksuelle verden, opfylder jeg den med glæde.

Billeder kan ses på sexpiger.dk/5545

Ring for nærmere info, skjult nummer besvares ikke, send evt en besked og jeg besvarer den, når jeg har tid.
Escort send mail.

Telefon: 22203160

Kontakt

Sukkerknaldet's Galleri

Google Ad